Zoover maakt misbruik van personen die hun ongenoegen, vaak onterecht, kwijt willen.

Wij zijn als locatie eigenaren niet bang voor commentaar, echter… hekelen, in veel gevallen vaak onterecht hun ei kwijt willen.
I
n de regel plaatsen enkel personen recensies die hun zin niet kregen, zelf iets op hun kerfstok hadden, of gepikeerd waren omdat ik mijn verplichte werk moest doen, zoals ph en chloor meten van zwembad/jaccuzzi.

Daartegenover is ook weer het leuk dat mensen die ook geweest zijn, een extra goede recensie plaatsen (ons zelfs waarschuwen),
omdat er personen zijn zoals boven/beneden genoemd, op die manier hun gal wensen te spugen.
Aangezien onze locatie met naam door enkelingen wordt genoemd op Z., zullen wij ook de namen van slechte recensie gevers op onze site terug gaan plaatsen (kunnen ze nog meer in het geniep gaan doen;)  Tevens een link naar de pagina op Z. http://www.zoover.be/belgie/luik/trois-ponts/le-mont-saint-jacques/vakantiehuis#reviews-content

Artikel geplaatst door Johan, is zeer waarschijnlijk ergens in Juli 2015 geweest, ze hadden bij de allereerste keer in gebruik namen van de nieuwe jaccuzzi de waterval stuk gemaakt, daar bleek één persoon bij te zitten die op Z. in naam van hun organisator een stukje plaatste (hij was het niet eens dat ervoor betaald diende te worden), na een mailtje onzer kant aan de organisator is het gewraakte stukje verwijderd, echter… de gefrustreerde persoon Johan (als dat wel zijn naam is!? Heeft weer een nieuw stukje geplaatst, nu op 8 Februari 2016.

Ook het stukje geplaatst op 20 Juni 2007 van Ine over een extra kamer voor haar Moeder, is te gek voor woorden.

Op dag van plaatsing van ons stukje over de Zoover recensies,  5 Februari 2017 is een vaste klant (al vele Jaren) komen kijken naar de veranderingen (thans gaande), ze lieten mij weten dat ze hier steeds terugkwamen, na eerst in heel België groepsaccommodaties aangedaan te hebben, omdat het hier netjes was, en er steeds wel weer iets nieuws bijkomt, dat kan je enkel weten als je vaker terugkomt.
Afgelopen zomer na hun verblijf, hebben heeft men weer verlengd voor komende Jaren.

Wist u dat van de Groepen geweest in 2016, maar liefst 20 groepen terugkomen in 2017?
Cijfers die voor zich spreken.


Wij garanderen een superfijne Groepsaccommodatie, met idem ligging.
Thans Februari 2017 worden er weer werken uitgevoerd voor verbeteringen, er komen zelfs enkel rolstoel/invalide slaapkamers bij met aparte badkamer. Vele nieuwe bedden geplaatst (alweer), vloeren van gehele bovenverdieping 275 m² bekleed met pvc laminaat, 6 speeltuinapparaten geplaatst, en zal het huidige zwembad een ‘Natuurzwembad’ (6 februari 2017 hier laatste gesprek hierover) worden i.p.v. chloor, ook voorzien van nieuwe liner, skimmers, bekleding zijkanten terras en terras opnieuw gelegd. Nu op eigen terrein 3.20 ha, Bootcamp en sportparkoersen.

Bekijk het allemaal op onze pagina werken:  http://www.groepsaccommodatie-ardennen.be/Werken2016_2017.htm

Of bezoek onze site http://www.groepsaccommodatie-ardennen.be


Niets is ons José en Con Olislagers te veel, aandacht voor u en locatie